Telfort Internet & TV

Telfort Internet & TV

 

Abonnement
Info
Download
Upload
Zenders
Actie
Prijs/mnd
Prijs 1e jaar
 
 
Instap 1jr
  • Interactieve TV
  • Installatiegarantie
8Mb/s1Mb/s50Vaste lage prijs31,00
392
392,00
 
Standaard 1jr
  • Interactieve TV
  • Installatiegarantie
30Mb/s3Mb/s50Vaste lage prijs33,50
432
432,00

 

Techniek

Telfort biedt Internet & TV abonnementen aan via ADSL/VDSL. Deze aansluiting komt dus via je telefoonaansluiting je huis in.

 

Verschillende varianten

Telfort biedt Internet & TV pakketten aan met internetsnelheden van 10-, 30- en 50 MB/s. De genoemde snelheden zijn de maximale internetsnelheden. De werkelijke te realiseren snelheden liggen hier in de praktijk vaak wat onder. Niet iedere snelheid is op ieder adres leverbaar. Wanneer je op “Bekijk” klikt bij een abonnement kan je meer informatie over dat abonnement vinden en ook checken of dit abonnement op jouw adres leverbaar is.

 

Wat zit erbij?

Bij een Telfor Internet & TV abonnement  krijg je gratis een draadloos modem. Daarnaast zit er een spam- en virusfilter bij van McAfee voor je hoofd emailadres. Dit is een zeer gerenommeerde naam op dit gebied.

Bij Online Alles-in-1 vanaf met het Ultrasnel pakket zit verder gratis toegang tot hotspots. Hiermee kan je op bepaalde plekken buiten je huis over snel internet beschikken. Dit zijn WiFi plekken die toegang tot internet bieden op  openbare locaties, zoals hotels, cafés, (weg)restaurants, congrescentra en vliegvelden.

Op het gebied van TV heb je toegang tot 28 zenders in digitale kwaliteit. Deze televisie-aansluiting komt niet via het inetnetsignaal het huis binnen zoals bij sommige andere providers. De aangeboden televisie-aansluiting bij Online Alles-in-1 komt neer op een losse Digitenne aansluiting. Deze is makkelijk aan te sluiten maar biedt minder zenders en mogelijkheden dan bijvoorbeeld een aansluiting met interactieve TV.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

De verschillende Online Alles-in-1 abonnementen zijn uit te breiden met een veiligheidspakket voor internet. Dit is iets anders dan de gratis spam- en virusfilter die alleen de binnenkomende mail scant en geen virusmelder is voor de computer. Het extra veiligheidspakket is voor € 4 extra per maand bij te bestellen. Ook deze virusmelder is van McAfee en is te gebruiken op 3 computers.

Om te bellen zijn er verschillende uitbreidingspakketten leverbaar voor € 5 p/m. De pakketten, respectievelijk Hallo Nederland, Hallo Europa & Halle Wereld, bieden aantrekkelijke tarieven. Zoals de naam van een pakket al zegt gaat het er om naar welke regio je het meest belt. Wanneer je veel telefoneert binnen Nederland, Europa of juist wereldwijd telefoneert kunnen de uitbreidingspakketten behoorlijke kostenvoordelen opleveren.

Het TV-pakket is uit te breden met een HD-recorder. Hiermee kan je live TV pauzeren en programma’s opnemen. Voor deze HD-recorder moet eenmalig € 49,95 worden betaald.

 

Installatie

Bij Online Alles-in-1 pakketten wordt er van je verwacht dat je het pakket zelf installeert. Mocht dit echter niet lukken, dan kan je dit aangeven bij Online. Allereerst wordt je dan telefonische hulp geboden via de klantenservice. Als het je ook niet lukt me hulp van de klantenservice dan stuurt Online alsnog een gratis monteur om het bij je aan te sluiten. Hoewel je verplicht bent om het zelf te proberen heb je dus wel de garantie dat het uiteindelijk zal lukken. Dan wel alleen, dan wel met hulp van een professionele monteur.

 

Prijs

Het goedkoopste Online Alles-in-1 abonnement met een internetsnelheid tot 10 MB/s kost normaal € 34,95 per maand. Het 30 MB/s en 50 MB/s abonnement kosten respectievelijk € 39,95 en € 44,95 per maand. Zoals je vaak ziet bij ADSL abonnementen is een upgrade in snelheid relatief goedkoop.

Op dit moment gelden er aanbiedingen voor de eerste 4 of 24 maanden. Wanneer je een 1-jarig abonnement afsluit betaal je de eerste 4 maanden een actietarief van € 22,45 per maand. Wanneer je kiest voor een 2-jarig abonnement dan betaal je de eerste 2 jaar slechts € 24,95 p/m ongeachte welke internetsnelheid je erbij kiest.

Aansluitkosten a € 29,95 hoeven alleen voor de 1-jarige abonnementen te worden betaald.

 

Voor wie?

Wanneer we kijken voor wie deze Online Alles-in-1 abonnementen geschikt zij, is vooral afhankelijk van de internetsnelheid. Het 10 MB/s Online Alles-in-1 abonnement is geschikt voor mensen die normaal alleen mailen en surfen met hun computer. Als je het internet thuis wat intensiever gebruikt omdat je ook wel eens filmpjes streamt of andere zaken die veel bandbreedte kosten dan raden we je aan om te kiezen voor een iets snellere internetaansluiting. Dit kan ook interessant zijn als je gebruik wilt maken van hotspots. Aangezien deze beschikbaar zijn vanaf Ultrasnel internet.

 

Andere Online Abonnementen bekijken?

Alleen geinteresseerd in  Online Internet? Kies dan voor Online internet. En als je wel wilt bellen en internetten, maar geen tv nodig hebt kies je voor Online Internet & Bellen. Alls je alleen internet & TV wilt kan dat ook door te kiezen voor Online Internet & TV.