Gratis Samsung Galaxy Tab 3

Bij een alles in 1 abonnement van Online krijg je nu een gratis Samsung Galaxy Tab 3 kado t.w.v. €249,-. De tablet is uitgerust met Android 4.1. De actie geldt alleen bij een 2 jarig abonnement!

Kies je voordeel bij Ziggo

Bij een Ziggo alles-in- pakket kan je kiezen uit een gratis Samsung Tab 3 of HD ontvanger. Je kan ook kiezen voor korting op je abonnement of op een HD recorder.

Gratis iTV bij Glasvezel van KPN

Bij een glasvezel aales in 1 pakket van KPN krijg je nu een jaar lang gratis TV. Omgerekend is dit een korting van €198,-! Moet het natuurlijk wel beschikbaar zijn op je adres…

Korting op alle abonnementen

Bij Tele2 krijg je nu korting op alle abonnementen (internet, internet en Tv, Alles-in-1). De kortingen varieren van €33,- tot €166,- afhankelijk van het type abonnement dat je kiest.

 

Internet, bellen en TV aanbiedingen

Om goed op de hoogte te zijn van alle actuele aanbiedingen op het gebied van internet, bellen en TV heeft Contractwijzer bovenstaand overzicht gemaakt. Zo ben je altijd op de hoogte van alle aanbiedingen van dit moment. Zo kan je je voordeel doen door te keizen voor de beste internet, bellen en TV aanbieding die het beste bij je past.