Over Contractwijzer

Op contractwijzer.nl vind je veel objectieve informatie over de diensten en tarieven van Nederlandse providers van internet, telefonie en tv. Door contractwijzer.nl wordt niets verkocht.

Contractwijzer wordt niet gestuurd of beïnvloed door de op de site genoemde aanbieders of belanghebbenden. Contractwijzer is daarom een betrouwbare bron van informatie voor wie de producten en services van Nederlandse aanbieders van internet, telefonie en tv wil vergelijken. Dat kan op basis van verschillende criteria, die je naar eigen inzicht kunt selecteren.

Door de opzet van de site en de uitgebreide database is het op contractwijzer.nl heel gemakkelijk om producten en diensten met elkaar te vergelijken. Contractwijzer biedt daartoe de meest ideale mogelijkheid; het is compleet, objectief en gemakkelijk in gebruik. Heb je opmerkingen en/of suggesties? Stuur ze naar info@contractwijzer.nl .

Contractwijzer biedt naast het vergelijken van producten en diensten tevens een oplossing voor een veelvoud van veel voorkomende vraagstukken. Zo kunt u gemakkelijk uw router instellen, uw internetsnelheid testen of de goedkoopste internet abonnementen van dit moment bekijken. Mocht u suggesties hebben voor andere, soortgelijke sites, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Contractwijzer wordt mede mogelijk gemaakt door NEWCRAFT