Online Internet & TV

Online Internet & TV abonnementen

Hieronder vind je het actuele overzicht van de huidige Online Internet & TV abonnementen. Op het moment is Online Internet & TV een aantrekkelijke keus door de actietarieven die Online nu hanteert.

 

 

Abonnement
Download
Upload
Zenders
Actie
Prijs/mnd
Prijs 1e jaar
 
 
Snel 1jr
10Mb/s1Mb/s2819,95
(1e 2 mdn)
29,95
(na 2 mnd)
369,35
 
Snel 2jr
10Mb/s1Mb/s2819,95
(1e 6 mdn)
29,95
(na 6 mnd)
299,40
 
Supersnel 1jr
30Mb/s3Mb/s2819,95
(1e 2 mdn)
34,95
(na 2 mnd)
419,35
 
Supersnel 2jr
30Mb/s3Mb/s2819,95
(1e 6 mdn)
34,95
(na 6 mnd)
329,40
 
Ultrasnel 1jr
50Mb/s5Mb/s2819,95
(1e 2 mdn)
39,95
(na 2 mnd)
359,40
 
Ultrasnel 2jr
50Mb/s5Mb/s2819,95
(1e 6 mdn)
39,95
(na 6 mnd)
449,35

Techniek

Online Internet & TV loopt via een ADSL/VDSL aansluiting. Het signaal komt dus via je telefoonaansluiting je huis in.

Bij alle Online Internet & TV abonnementen zit als TV-aansluiting Digitenne. Mede hierdoor kan Online voor de Internet & TV abonnementen zulke scherpe prijzen bieden. Met Digitenne kan je 28 TV-zenders ontvangen in digitale kwaliteit. Er is geen interactieve TV beschikbaar bij de Online Internet & TV pakketten.

 

Verschillende varianten

Online Internet & Tv wordt aangeboden in de snelheden 10-, 30- en 50 MB/s. De genoemde snelheden zijn de maximale snelheden. De werkelijke snelheden liggen in de praktijk lager. Niet alle snelheden zijn op ieder adres beschikbaar.

 

Wat zit erbij?

Bij een Online Internet & TV abonnement krijg je gratis een draadloos modem. Daarnaast zit er een spam- en virusfilter bij van McAfee voor je hoofd emailadres. McAfee is een zeer gerenommeerde naam op dit gebied.

Bij Online Internet & TV zit verder vanaf het Ultrasnel pakket gratis toegang tot hotspots. Hiermee kan je op bepaalde plekken buiten je huis over snel internet beschikken. Hiermee heb je toegang tot internet op  openbare locaties, zoals hotels, cafés, (weg)restaurants, congrescentra en vliegvelden.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Naast de verschillende internetsnelheden van Online Internet & TV abonnementen zijn de pakketten nog uit te breiden met een veiligheidspakket. Dit is iets anders dan het gratis spam- en virusfilter die alleen de binnenkomende mail scant.  Dit veiligheidspakket is voor € 4 extra per maand bij te bestellen. Net zoals de spam- en virusfilter is ook deze virusmelder is van McAfee en is te gebruiken op 3 computers.

Qua TV is het pakket uit te breiden met een HD-recorder. Hiermee is live-TV te pauzeren en zijn programma’s op te nemen. De kosten voor deze HD-recorder zijn eenmalig € 49,95.

 

Installatie

Bij Online Internet & TV wordt er van je verwacht dat je het pakket zelf installeert. Mocht dit echter niet lukken, dan kan je dit aangeven bij de Online klantenservice. De klantenservice zal je dan vervolgens telefonisch proberen te helpen met de installatie. Als het je ook niet lukt me hulp van de klantenservice dan stuurt Online alsnog een gratis monteur om alles bij je  aan te sluiten. Hoewel je verplicht bent om het zelf te proberen heb je dus wel de garantie dat de installatie uiteindelijk zal zal lukken.

 

Prijs

Het goedkoopste Online Internet & TV abonnement met een snelheid tot 10 MB/s kost € 29,95 per maand. Het 30 MB/s en 50 MB/s abonnement kosten respectievelijk € 34,95 en € 39,95 per maand. Zoals je vaak ziet bij ADSL abonnementen is een snelheids upgrade relatief goedkoop.

Op dit moment gelden er aanbiedingen voor de eerste 2 of 6 maanden. Je betaalt dan deze eerste maanden € 19,95 per maand ongeacht welk abonnement je kiest. Of je 2- of 6  maanden korting krijgt is afhankelijk van je keus voor een 1- of 2 jarig abonnement.

Aansluitkosten van € 29,95 hoeven alleen voor de 1-jarige Online Internet & TV abonnementen te worden betaald.

 

Voor wie?

De Online Internet & TV abonnementen zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope internet en TV-aansluiting. Qua TV-aansluiting is een Digitenne pakket natuurlijk minder uitgebreid dan een pakket met interactieve TV waarbij vaak meer kanalen worden aangeboden en extra opties beschikbaar zijn. Voor mensen die gewoon genoegen nemen met een pakket met de meest populaire kanalen is dit een prima keus. Op het gebied van internet onderscheiden de Online Internet & TV pakketten zich nauwelijks van de meeste andere aanbieders.

 

Andere Online Abonnementen bekijken?

Geïnteresseerd in Online internet met telefonie & TV? Kies dan voor Internet, Bellen & TV van Online. En, als je wel wilt bellen en internetten, maar geen TV-abonnement nodig hebt kies dan voor Online Internet & Bellen. Alls je alleen internet wilt dan kan je kiezen voor Online Internet.