Online Internet & Bellen

Online Internet & Bellen abonnementen

Hieronder vind je het actuele overzicht van de huidige Online Internet & Bellen abonnementen. Op het moment is Online Internet & Bellen een aantrekkelijke keus door de actietarieven die Online nu hanteert.

 

abonnement
Download
Upload
Bellen
Actie
Prijs/mnd
Prijs 1e jaar
 
 
Snel 2jr
10Mb/s1Mb/s4 ct/min12,45
(1 jaar)
24,95
(na 1 jaar)
149,40
 
Snel 1jr
10Mb/s4Mb/s4 ct/min12,45
(1e 4 mnd)
24,95
(na 4 mnd)
359,35
 
Supersnel 2jr
30Mb/s3Mb/s4 ct/min12,45
(1 jaar)
29,95
(na 1 jaar)
149,40
 
Supersnel 1jr
30Mb/s3Mb/s4 ct/min12,45
(1e 4 mnd)
29,95
(na 4 mnd)
319,35
 
Ultrasnel 2jr
50Mb/s5Mb/s4 ct/min12,45
(1 jaar)
34,95
(na 1 jaar)
149,40
 
Ultrasnel 1jr
50Mb/s5Mb/s4 ct/min12,45
(1e 4 mnd)
34,95
(na 4 mnd)
399,35

 

Techniek

Online Internet & Bellen komt het huis binnen via een ADSL/VDSL aansluiting. Voor deze aansluiting wordt dus  je telefoonaansluiting gebruikt.

 

Verschillende varianten

Online biedt Internet & Bellen pakketten aan met internetssnelheden van 10-, 30- en 50 MB/s. Deze snelheden zijn de maximale internetsnelheden. De werkelijke snelheden liggen in de praktijk vaak wat lager. Niet alle snelhedenzijn op ieder adres leverbaar. Checken of dit abonnement op jouw adres leverbaar is door op “Bekijk” bij een abonnement te klikken .

 

Wat zit erbij?

Bij een Online Internet & Bellen abonnement  krijg je gratis een WiFi modem. Daarnaast zit er bij dit pakket een spam- en virusfilter  van McAfee voor je hoofd emailadres. McAfee is een gerenommeerd bedrijf op dit gebied.

Bij Online Internet & Bellen krijg je bij het Ultrasnel pakket gratis toegang tot hotspots. Met deze hotspots toegang kan je op bepaalde plekken buiten je huis over snel internet beschikken. De hotspots zijn WiFi plekken die toegang tot internet bieden op  openbare locaties, zoals bij hotels, cafés, (weg)restaurants, congrescentra en vliegvelden.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

De verschillende Online Internet & Bellen abonnementen zijn uit te breiden met een veiligheidspakket voor internet. Dit is iets anders dan de gratis spam- en virusfilter die alleen de binnenkomende mail scant. De meegeleverder gratis virusfilter is alleen voor de mail en dus geen virusmelder voor de computer. Het extra veiligheidspakket is er voor € 4 p/m extra bij te bestellen. Ook deze virusmelder is van McAfee en is te gebruiken op 3 computers.

Qua bellen zijn er verschillende uitbreidingspakketten leverbaar voor € 5 p/m. De pakketten zijn geschikt voor mensen die veel bellen. Welk pakket voor jou interessant is is afhankelijk van de regio waar je het meest naartoe belt. De pakketten heten respectievelijk Hallo Nederland, Hallo Europa & Halle Wereld. Wanneer je veel telefoneert binnen Nederland, Europa of juist wereldwijd telefoneert kunnen de uitbreidingspakketten behoorlijke kostenvoordelen opleveren. Zo is bijvoorbeeld bij het Hallo Nederland pakket bellen naar vaste nummers nog maar € 0,10 per gesprek.

 

Installatie

Bij Online Internet & Bellen pakketten wordt er vanuit gegaan dat je zelf het pakket kunt installeert. Mocht dit echter niet lukken, dan kan je dit aangeven bij de klantenservice van Online. Deze zal in eerste instantie telefonische hulp bieden om te kijken of het probleem zo is op te lossen. Als het je ook niet lukt me hulp van de klantenservice dan stuurt Online alsnog een gratis monteur om het pakket bij je aan te sluiten. Hoewel je verplicht bent om het zelf te proberen ben je er dus wel van verzekerd dat het uiteindelijk zal lukken. Dan wel alleen, dan wel met hulp van een professionele monteur.

 

Prijs

Het goedkoopste Online Internet & Bellen abonnement met een internetsnelheid tot 10 MB/s kost normaal € 24,95 per maand. Het 30 MB/s en 50 MB/s abonnement kosten respectievelijk € 29,95 en € 34,95 per maand.

Op dit moment gelden er aanbiedingen voor de eerste 4 of 12 maanden voor alle Online Internet & Bellen abonnementen. Wanneer je een 1-jarig abonnement afsluit betaal je, ongeacht welk pakket je kiest, de eerste 4 maanden een actietarief van € 12,45 per maand. Wanneer je kiest voor een 2-jarig Online Internet & Bellen abonnement dan betaal je de eerste 12 maanden  € 12,45 p/m .

Aansluitkosten a € 29,95 hoeven alleen voor de 1-jarige abonnementen te worden betaald.

 

Voor wie?

Wanneer we kijken voor wie deze Online Internet & Bellen abonnementen geschikt zijn dan komen we uit bij mensen die naast hun internetaansluiting ook een vaste telefoonaansluiting willen hebben. Omgerekend kost het hebben van een vaste telefoonaansluiting bij een Online Internet & Bellen abonnement slechts € 5 meer dan wanneer je kiest voor een internetpakket zonder vaste telefoonaansluiting. Bel je niet alleen met je mobiele telefoon maar wil je ook een vaste telefoonaansluiting? Dan is dit een interessant pakket voor jou.

Voor wat betreft de intenetsnelheid: Het 10 MB/s Online Internet & Bellen abonnement is geschikt voor mensen die eigenlijk alleen mailen en surfen met hun computer. Wanneer je internet wat intensiever gebruikt omdat je ook wel eens filmpjes streamt of andere zaken die meer bandbreedte kosten dan raden we je aan om te kiezen voor een iets snellere internetverbinding. Dit kan ook interessant zijn als je gebruik wilt maken van hotspots aangezien deze beschikbaar zijn vanaf Ultrasnel (50 Mbps) internet.

 

Andere Online Abonnementen bekijken?

Alleen geinteresseerd in Online Internet? Kies dan voor Online internet. En als je wel wilt TV kijken en internetten maar geen telefoonaansluiting nodig hebt kies dan voor Online Internet & TV. Wil je Internet , TV & Bellen in één pakket? Kies dan voor Online Alles-in-1.