Telfort Alles-in-1

 

Hieronder vind je het actuele overzicht van de huidige Telfort Internet abonnementen. Telfort hanteert geen actietarieven maar onderscheid zich door het voeren van vaste lagen prijzen.

 

Telfort Alles-in-1 abonnementen

 

Abonnement
Download
Upload
Bellen
Zenders
Actie
Prijs/mnd
Prijs 1e jaar
 
 
Instap 1jr
8Mb/s1Mb/s9 ct/min50vaste prijs33,50 432,00
 
Basis 1jr
30Mb/s3Mb/s9 ct/min50vaste prijs36,00 462,00

Telfort alles-in-1 presenteert zich als de budgetoplossing voor een Alles-in-1 abonnement. Binnen de markt van internetproviders probeert Telfort zich duidelijk op prijs te onderscheiden. Telfort is het budgetmerk van KPN en maakt dus ook gebruik van KPN faciliteiten.

Kosten

Het goedkoopste Telfort alles-in-1 abonnement met interactieve TV dat Telfort biedt, het Instap-abonnement, kost € 33,50 p/m. Daarboven staat het Basis-abonnement a € 36,- p/m. Het uitgebreidste Telfort Alles-in-1 abonnement kost € 41,- p/m. Binnen de markt van Alles-in-1 aanbieder is Telfort daarmee één van de goedkoopste aanbieders.

 

Gebruik

Bij de drie verschillende Telfort Alles-in-1 abonnementen horen allemaal andere internetsnelheden. Het internet gaat via ADSL of VDSL. Deze laatste is een geüpgradede ADSL verbinding die een extra snelle verbinding mogelijk maakt. De downloadsnelheden zijn respectievelijk tot 8MB/s, 30 MB/s of 50 MB/s voor het Instap-, Basis- en Extra abonnement.

Bij de Telfort alles-in-1 abonnementen krijg je gratis een draadloos modem in bruikleen. Dit draadloos modem dat je erbij krijgt van Zyxel is door de Consumentenbond als beste getest.

Met de interactieve TV ontvanger kan je 60 televisiezenders (waarvan 10 HD zenders) ontvangen en 90 radiozenders. Tevens kan je met interactieve TV live pauzeren, programma’s opnemen, programma gemist kijken (tot 2 dagen terug) en heb je beschikking tot de videotheek waarmee je on demand films en series kunt kijken. Met dit pakket is het tevens mogelijk om op je laptop, tablet of smartphone televisie te kijken.

Met het telefonie-abonnement dat erbij zit bel je na een starttarief van 9 cent voor 9 cent per minuut. Daarnaast is een nummerbehoud service aan te vragen waarvoor je eenmalig € 10 betaalt.

 

Installatie

Bij Telfort kan je ervoor kiezen om zelf de installatie voor je rekening te nemen of dit te laten uitvoeren door een monteur. Wanneer je het zelf wilt installeren en er niet uitkomt kan je de klantenservice bellen voor hulp. Mocht je er dan nog steeds niet uitkomen, dan stuurt Telfort gratis een monteur om de installatie te verzorgen. Wil je meteen een monteur bestellen die het pakket installeert, dan kost dit € 70.

 

Uitbreiding

Bij de interactieve TV die bij de Telfort alles-in-1 pakketten zitten krijg je één interactieve TV ontvanger. Een tweede kan je bijbestellen voor € 4 p/m. Ook zijn er nog extra zenders bij te bestellen.

Bij het internet is er een PC Beveiliging Totaal pakket af te nemen. Dit kost € 4 per maand en hiervoor krijg je de functies ouderlijk toezicht, antivirus, antispam, antispyware, firewall en browsing protection. Deze laatste herkent gevaarlijke websites en beschermt persoonsgegevens.

 

Conclusie

Telfort Alles-in-1 biedt veel mogelijkheden voor een hele scherpe prijs. Er zitten minder extra’s bij dan bij sommige andere Alles-in-1 pakketten van andere providers waar bijvoorbeeld soms muziekdiensten zoals Spotify bijzitten. Zit je hier niet op te wachten, dan heb je aan een Telfort Alles-in-1 pakket een goed abonnement.