Telfort Internet

Hieronder vind je het actuele overzicht van de huidige Telfort Internet abonnementen. Telfort hanteert geen actietarieven maar onderscheid zich door het voeren van vaste lagen prijzen.

 

Telfort Internet abonnementen

 

Abonnement
info
Download
Upload
Actie
Prijs/mnd
Prijs 1e jaar
 
 
8Mb/s1Mb/sVaste lage prijs18,50 252,00
 
30Mb/s3Mb/sVaste lage prijs21,00 282,00
 
50Mb/s5Mb/sVaste lage prijs26,00 342,00

 

Kosten

 

De kosten voor het Instap-, Standaard- en Extra abonnement zijn respectievelijk € 18,50, € 21 en € 26 p/m.

 

Internet

 

Qua internet kan je bij Telfort kiezen uit drie snelheden. De ADSL/VDSL aansluitingen die worden aangeboden bestaan uit de downloadsnelheden 8, 30 en 50 MB/s. Zoals gebruikelijk betreffen de genoemde snelheden de maximum snelheden die worden geboden. Per adres hangt het er echter maar net van af welke snelheid ondersteund wordt. Bij de Telfort internet abonnementen krijg je gratis een draadloos modem in bruikleen. Dit draadloos modem dat je erbij krijgt van Zyxel is door de Consumentenbond als beste getest.

 

 

Uitbreiding

 

Bij Telfort internet zijn er maar weinig mogelijkheden om je internetabonnement meer uit te breiden. Wel bestaat er de mogelijkheid om het PC Beveiliging Totaal pakket af te nemen. Dit kost € 4 per maand en hiervoor krijg je de functies ouderlijk toezicht, antivirus, antispam, antispyware, firewall en browsing protection. Deze laatste herkent gevaarlijke websites en beschermt persoonsgegevens.

 

Installatie

 

Bij Telfort internet heb je de keus uit zelf je aansluiting installeren of dit te laten doen. Wanneer je het zelf doet is dit uiteraard gratis. Mocht je er niet uitkomen dan kan je de klantenservice bellen. Mocht je er dan nog niet uitkomen dan stuurt Telfort gratis een monteur om de aansluiting te installeren. Mocht je geen zin hebben om eerst zelf te proberen het internet te installeren dan kan je ook meteen een monteur bestellen. Dit kost je dan alleen wel € 70.

 

 

Conclusie

 

Telfort internet is qua kosten bijna niet te kloppen door een andere internetprovider. Wel heb je een prima internetabonnement voor weinig geld. Je moet alleen voor lief nemen dat een internetabonnement gewoon alleen bestaat uit een internetabonnement. Voor de rest zit er namelijk geen poespas bij Telfort internetabonnementen.

 

Andere Telfort Abonnementen bekijken?

Ook met telefonie & TV? Kies dan voor TV, Internet &Bellen van Telfort. En, als je wel wilt bellen en internetten, maar geen tv nodig hebt kies je voor Telfort Internet & Bellen. Alls je alleen internet & TV wilt kan dat ook door te kiezen voor Telfort Internet & TV.