UPC Horizon, hebben of afblijven?

25 February 2013 met 0 reacties

UPC Horizon is het nieuwste dat UPC te bieden heeft op televisie-gebied. Hiermee wordt: “Televisie kijken een adembenemende ervaring” aldus UPC. Genoeg reden om het uit te zoeken dus. 

 

UPC Horizon, wat is het?

UPC Horizon is naast ‘gewone’ digitale televisie te krijgen bij UPC. Het biedt echter een paar zaken extra. Dingen waar je aan kunt denken zijn: live pauzeren en tot 4 programma’s tegelijk opnemen. Daarnaast kan je op je tablet televisie kijken en van je computer naar je UPC Horizon box streamen waardoor je op televisie bijvoorbeeld een film kunt kijken die op je laptop staat.

 

De UPC Horizon App

Via de UPC Horizon App kan je niet alleen op je tablet of smartphone televisie kijken. Je kan op je tablet of smartphone naast programma gemist ook kijken naar films en series ‘on demand’. Ook buitenshuis kan je de UPC Horizon App nog gebruiken als je onverwachts niet naar een programma kunt kijken. Je kunt deze dan via de App thuis opnemen en later bekijken. Nog een functie is dat de UPC Horizon App je goed kan helpen als je niet weet wat je moet kijken. Via de App kan je namelijk zien welke programma’s populair zijn. En ook op basis van je eigen kijkgedrag kan de App je op maat adviseren wat jij leuk zult vinden.

 

Makkelijke communicatie met andere apparaten

Met de UPC Horizon mediaox kan je makkelijk communiceren met andere apparaten. Zoals gezegd kan je films die op je computer staan streamen naar de UPC Horizon mediaox. Maar je kunt ook foto’s die op een tablet of PC staan bekijken op de televisie die op UPC Horizon is aangesloten. Wel is het onhandig dat je ze een-voor-een moet openen.

Het zoeken van bestanden op aangesloten apparaten gaat wel heel makkelijk. Door een zoekopdracht kan je zoeken binnen alle aangesloten apparaten.

 

Veel klachten over UPC Horizon

Ondanks dat Horizon van UPC zeker veel mogelijkheden biedt zijn de reacties toch niet allemaal even positief. Er zijn zoveel klachten over het niet goed functioneren van UPC Horizon dat de Consumentenbond zich er mee is gaan bemoeien. De Consumentenbond is zelfs een actie begonnen om in kaart te brengen hoeveel er mis gaat. href=”http://www.consumentenbond.nl/actueel/nieuws/nieuwsoverzicht-2013/panel-om-problemen-UPC-Horizon-in-kaart-te-brengen/”>Zie hier de UPC Horizon actie van de Consumentenbond.

 

UPC Horizon bestellen of meer informatie vinden? Klik hier 

 

0 Reacties

Plaats een reactie