Nieuw bij Ziggo: interactief tv kijken via CI+ module

29 July 2013 met 0 reacties

Ziggo komt met een handig nieuw product: de interactieve CI+ module. Een “gewone” CI+ module is al een hele tijd bij de verschillende providers beschikbaar. Het is een kaarthouder (module) waar je een Smartcard in kan doen en vervolgens kun je deze module in een daarvoor geschikte TV plaatsen. Daardoor heb je geen aparte digitale ontvanger (kastje) meer nodig.

 

Tot nu toe was een CI+ module alleen geschikt om digitale zenders te ontvangen. Het was nog niet mogelijk om ook interactieve diensten te gebruiken met de CI+ module (bijvoorbeeld video on demand of programma gemist).

 

Ziggo komt nu met een nieuwe CI+ module waarmee dat wel kan. Voor Ziggo abonnees is er nu een Interactieve CI+ Module. Je kan hiermee gemiste programma’s terugkijken en on demand films en series bestellen. Heel eenvoudig met een druk op de knop van de afstandsbediening.

 

De nieuwe CI+ kaart van Ziggo kan via de website van Ziggo besteld worden en is vanaf half juli ook beschikbaar in diverse winkels.

 

Wat Contractwijzer betreft een mooie update waarmee je de mogelijkheden (geen lelijke kastjes in je huis) van een CI+ module kan benutten zonder dat je hoeft in te leveren om de mogelijkheden van interactieve televisie!

 

0 Reacties

Plaats een reactie